Hallflower AB
Tryckeri i Storformat
Företag

2003-2007        

OKQ8

OKQ(

En av företagets första ordrar var flaggorna till OKQ8 bensinstationer på Svenska marknaden med deras olika motiv. Flaggorna levererades med våran label, streckkod, tvättråd samt artikelnummer anpassat för deras lagerhotell med angiven pallhöjd. Under åren har det blivit åtskilliga tusentals flaggor. När vi satsade på eget tryck i Örebro så fick vi även glädjen att trycka fram OKQ8 nya profil som numera vajar på våra Svenska OKQ8 mackar. Den nya profilen trycktes fram på våran sublimeringutrustning i Örebro med montering i Berghamra, Stockholm samt inför deras konferans i Hunnebostrand.
 

2005-2010
        
Sportex                                         

Vi hade förmånen av att få leverera butiksmaterial till Sportexbutikerna på Svenska marknaden fram till dess nedläggning. Sportex var också grunden till den miljon vi la i maskininvestering 2006 vilket gjorde att vi plockade hem all produktion från utlandet i form av banderoller, tygvepor, affischer samt övrigt tryckt storformat. Tack vare Sportex, främst Axel & Maria, så kunde vi även serva övriga kunder på marknden med egen produktion från Örebro. Logistiskt packades allt material samt levererades till respektive butik enligt lista på ingående produkter per butik & kampanj.

2006-2010  
      
Sportringen

Sportringens kampanjer trycktes även den till viss utsträckning, mycket tack vare relationen till Sportex.

2005-2009  
                         
Tele2

Under åren så har vi tryckt och levererat merparten av kampanjerna till Tele2, TANGO, Optimal Telecom & Parlino vad gäller RollUp samt övrig Storformats Expo. Merparten har varit just RollUp samt PopUp bildskärmar till deras säljställen på varuhus, torg, marknader samt sportevenemang runt om i Sverige.. 

2005-2008

EGO Optiska

Ego Eyewear sortiment består av glasögonbågar med deras fabrikat Peak Performance, Björn Borg, Gina Tricot, Henri Lloyd, J Lindeberg, Lyle & Scott, Tiger osv. Många kilometer av dessa varumärken har passerat genom skrivarna i Örebro avsedda för hela världsmarknaden via glasögonbutikerna i världen. Vi har sett Peak Performance tryckas från rött till grönt samt dubbbelsidigt med logotype samt bild oavsett om det varit på tyg, pvc eller papper. Avseende vissa varumärken har vi även stått för design & utformning av original enligt varumärkenas profil.

2005-2007
         
Scand Eye                                     
Ett av våra bästa tryck var åt Efva Attlings kampanjer med glasögon samt smycken som levererades ut till butiker i samband med lansering av sortimentet.

2004-2006
         
KABE/ADRIA Husvagnar         

Vi profilerade upp KABE & Adrias återförsäljare med designade brochyrställ & flagghållare för inomhus samt tryckte samt levererade deras årliga kampanjer med Bannerstand, Affischer, Flaggor, Vepor samt övrigt expomaterial.

2006                   
Näsfjället anläggning               
Sälen

2008-2009        
Burstner & Niesmann Husvagnar